Wielerclinics

In het wiel van een prof

Laurens ten Dam SLTN MIR Sportmarketing.nl

Relatiemarketing met een sportief karakter. Met gelijkgestemden op de fiets in een attractieve netwerkomgeving, dat biedt een sympathieke vorm van klantenbinding.

MIR Sportmarketing organiseert ruim 20 jaar sfeervolle, high-end fietsevents en exclusieve wielerclinics met (internationale) ex beroepsrenners: ‘In het wiel van een prof’ Met plezier ontzorgen we je met een inspirerende wielerclinic voor jouw waardevolle relaties.

Anna van der Breggen Wielerclinics MIR Sportmarketing
MIR Sportmarketing Joop Zoetemelk Lexence
Yoeri Havik MIR Sportmarketing
Michael Bick

Partner, Voorzitter Raad van Bestuur, Moore DRV

Fietsen is populair. Het is steeds makkelijker het event snel vol te krijgen. Klanten vragen of ze er volgend jaar weer bij mogen zijn.

Lex Erades

Vice President Services, SLTN Inter Access

Fietsen verbindt

Anna van der Breggen met Lexence MIR Sportmarketing

Tijdens onze wielerclinics zie je relaties groeien. Een ieder verlegt op eigen niveau de sportieve grenzen. Bij de start geeft iedereen elkaar een hand, bij de finish een high-five. Na afloop hoor je enthousiaste verhalen. Het is waardevol om relaties in hun trots te raken. Bedrijfsklanten komen graag terug, zo is onze ervaring.

SLTN Laurens ten Dam MIR Sportmarketing.

Het was weer een hele mooie dag. Op naar volgend jaar!

Mark Keuss

Partner, Advocaat, Lexence

​Onze fietsclinic is klantenbinding. We nodigen de beste relaties uit om samen met onze medewerkers te fietsen. Het is fun & business gecombineerd.

Eelco Logtenberg

Sales Director IT Service, SLTN Inter Access

Prof Team

Inspirerende wielerhelden delen met plezier hun jarenlange wielerpassie, visie en anekdotes. In boeiende presentaties vertellen zij hun verhaal, vaak met treffende metaforen voor het bedrijfsleven. Ook het ervaren instructeursteam bestaat uit enthousiaste (ex)profs met oneindige wielerkennis en verrassende fietstips.

TEAMS (EX) PROFS

Laurens ten Dam SLTN MIR Sportmarketing
Kenny van Hummel en Reinier Honig team MIR Sportmarketing
MIR Sportmarketing Team
De Brauw Fietsclinic Aart Vierhouten

Prachtige routes

Maakt u zich geen zorgen over fraaie, uitdagende routes. Onze lange ervaring heeft ons mooie fietsgebieden in binnen- en buitenland laten ontdekken. Niet zelden rijden we door aantrekkelijke trainingsgebieden van (ex)profs. Af en toe is het even op de pedalen staan in de klim of goed ritme zoeken tegen de wind in. Natuurlijk zijn er verschillende sportieve niveaus, maar het mooie is, iedereen voelt dezelfde inspanning en na afloop laat dat het biertje samen extra lekker smaken.

 

Fraaie locaties

LéonvanBon accommodatie MIR Sportmarketing

Zo door de jaren heen komen we op vele prachtig gelegen landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Ook Papendal, verscholen in de bossen van de Veluwe, biedt sfeervolle accommodaties waar alles sport ademt. Natuurlijk geven we passend advies voor jouw relaties. Starten van de bedrijfslocaties is altijd een optie. De routes passen we daarop aan. Voor de ‘hors catégorie’ gaan we naar fraaie locaties in het (hoog)gebergte in het buitenland.

Team SLTN MIR
Kamerijck

Dank voor jullie gave clinic. Er wordt na maanden nog steeds over gesproken!

Camiel Janssen

Corporate Clients, Rabobank

Ieder jaar verbaas ik me weer over de prachtige locaties waar we vandaan vertrekken.

Paul Cronheim

Partner, Advocaat, De Brauw Blackstone

Goede verzorging

De accommodaties waarmee we werken verzorgen goede catering met mooie streek- en biologische producten. Uiteraard past een goede BBQ of een goedverzorgd Italiaans pastabuffet prima in de sportieve setting.

De wijze waarop Aart, Mirjam en het team de wielerclinic weten neer te zetten heeft grote bewondering achtergelaten. De spontane, ontspannen en toegankelijke manier waarop zij met deelnemers omgaan is werkelijk een sterk punt.’

Raf van Assche

Daikin

That the cycling clinic was outstanding for me, is an understatement. Getting to ride with two cycling luminaries Joop Zoetemelk and Benard Hinault on a beautiful Spring day in an historic area and national forest was just the start’.

Jim

Participant, 5e SLTN Interaccess

Wielertips

Persoonlijk advies en bruikbare wielertips dragen bij aan nog meer wielerbeleving. De begeleiding is in handen van (ex)profs; met als bijeffect dat een ieder zijn prestatieniveau ook echt verbeterd.

CIONET Clinic Piet Rooijakkers DSM- MIR Sportmarketing
Tom Boonen MIR Sportmarketing De Brauw Clinic

Je ziet dat je als team sterker staat. Hogere snelheden door te wisselen. Samenwerken; meer performance, meer output, dat zie je ook in het bedrijfsleven.

Lex Erades

Vice President Services, SLTN Inter Access

Het was echt ontzettend leuk en wat mij betreft heel geslaagd. Goede presentatie van Aart, prachtig weer, mooie route, super enthousiaste en kundige begeleiding, helemaal top!!

Joris Ravelli

Lawyer, Norton Rose Fulbright

Competitie element

Voor een goede teamspirit kan een competitie-element als een individuele (klim)tijdrit of ploegentijdrit deel uitmaken van de wielerclinic. Uiteraard rekening houdend met alle sportieve niveaus.

De fietsclinic met Joop Zoetemelk was echt top. We hebben zóveel enthousiaste reacties gekregen van cliënten. Dank voor de geweldige dag!

Stella Donselaar

Manager Business Development, Lexence

Deelnemers gaven vooraf aan het rustig aan te doen, maar ze zijn gedurende de wielerclinic uitgedaagd om uit hun sportieve comfortzone te komen.
Geweldig hoe het professionele instructeursteam dat aanpakt. Iedereen is apetrots op zichzelf.

 

Patrick Lauwers

Former Partner, ConQueastor