Wielerclinics

In het wiel van een prof

Tom Dumoulin MIR Sportmarketing wielrenclinic De Brauw © Léon van Bon

Relatiemarketing met een sportief karakter. Met gelijkgestemden op de fiets in een attractieve netwerkomgeving, dat biedt een sympathieke vorm van klantenbinding.

MIR Sportmarketing organiseert 24 jaar sfeervolle, high-end fietsevents en exclusieve wielerclinics met (internationale) ex beroepsrenners: ‘In het wiel van een prof’ Met plezier ontzorgen we je met een inspirerende wielerclinic voor jouw waardevolle relaties.

Anna van der Breggen Wielerclinics MIR Sportmarketing
Yoeri Havik MIR Sportmarketing
Laurens ten Dam - In 't wiel van een prof MIR Sportmarketing
Michael Bick

Partner, Voorzitter Raad van Bestuur, Moore DRV

Het was weer een super dag! Geweldig om die vele (ex) topsporters te ervaren, andere enthousiaste fietsliefhebbers uit de IT (en niet IT) gezien en gesproken te hebben. Bedankt weer voor het initiatief en de perfecte organisatie en dat ik er weer bij mocht zijn!

Fred Streefland

Relatie SLTN

Fietsen verbindt

Anna van der Breggen met Lexence MIR Sportmarketing

Tijdens onze wielerclinics zie je relaties groeien. Een ieder verlegt op eigen niveau de sportieve grenzen. Bij de start geeft iedereen elkaar een hand, bij de finish een high-five. Na afloop hoor je enthousiaste verhalen. Het is waardevol om relaties in hun trots te raken. Bedrijfsklanten komen graag terug, zo is onze ervaring.

SLTN Laurens ten Dam MIR Sportmarketing.

Het was weer een hele mooie dag. Op naar volgend jaar!

Mark Keuss

Partner, Advocaat, Lexence

​Onze fietsclinic is klantenbinding. We nodigen de beste relaties uit om samen met onze medewerkers te fietsen. Het is fun & business gecombineerd.

Eelco Logtenberg

Sales Director IT Service, SLTN Inter Access

Prof Team

Inspirerende wielerhelden delen met plezier hun jarenlange wielerpassie, visie en anekdotes. In boeiende presentaties vertellen zij hun verhaal, vaak met treffende metaforen voor het bedrijfsleven. Ook het ervaren instructeursteam bestaat uit enthousiaste (ex)profs met oneindige wielerkennis en verrassende fietstips.

TEAMS (EX) PROFS

Laurens ten Dam SLTN MIR Sportmarketing
MIR Sportmarketing Team
Tom Dumoulin Aart Vierhouten MIR Sportmarketing ©Léon van Bon
Yoeri Havik Reinier Honig - Team MIR Sportmarketing

‘Team MIR het was allemaal zoals ieder jaar weer perfect in orde. Dank voor een sfeervolle editie met Joop en Laurens’

Lex Erades

COO, SLTN Inter Access

That the cycling clinic was outstanding for me, is an understatement. Getting to ride with two cycling luminaries Joop Zoetemelk and Benard Hinault on a beautiful Spring day in an historic area and national forest was just the start’.

Jim

Participant, 5e SLTN Interaccess

Prachtige routes

In 't wiel van een prof -Lexence MIR Sportmarketing © Léon van Bon

Maakt u zich geen zorgen over fraaie, uitdagende routes. Onze lange ervaring heeft ons mooie fietsgebieden in binnen- en buitenland laten ontdekken. Niet zelden rijden we door aantrekkelijke trainingsgebieden van (ex)profs. Af en toe is het even op de pedalen staan in de klim of goed ritme zoeken tegen de wind in. Natuurlijk zijn er verschillende sportieve niveaus, maar het mooie is, iedereen voelt dezelfde inspanning en na afloop laat dat het biertje samen extra lekker smaken.

 

Fraaie locaties

LéonvanBon accommodatie MIR Sportmarketing

Zo door de jaren heen komen we op vele prachtig gelegen landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Goede verzorging en bij uitstek geschikt om waardevolle relaties mee te verrassen. Natuurlijk geven we passend advies voor jouw relaties. Starten vanaf de bedrijfslocaties is altijd een optie. De routes passen we daarop aan. Ook Papendal biedt, verscholen in de Veluwse bossen, een prachtige uitvalsbasis waar alles sport ademt. Voor de ‘hors catégorie’ gaan we naar fraaie locaties in het (hoog)gebergte in het buitenland.

Fraaie locaties - MIR Sportmarketing Wielerclinic ©Léon van Bon
Kamerijck

Dank voor jullie gave clinic. Er wordt na maanden nog steeds over gesproken!

Camiel Janssen

Corporate Clients, Rabobank

Ieder jaar verbaas ik me weer over de prachtige locaties waar we vandaan vertrekken.

Paul Cronheim

Partner, Advocaat, De Brauw Blackstone

Goede verzorging

De accommodaties waarmee we werken verzorgen goede catering met mooie streek- en biologische producten. Uiteraard past een goede BBQ of een goedverzorgd Italiaans pastabuffet prima in de sportieve setting.

Wielertips

Persoonlijk advies en bruikbare wielertips dragen bij aan nog meer wielerbeleving. De begeleiding is in handen van (ex)profs; met als bijeffect dat een ieder zijn prestatieniveau ook echt verbeterd.

Aart Vierhouten Tijdrit De Brauw Blackstone MIR Sportmarketing © Léon van Bon
CIONET Clinic Piet Rooijakkers DSM- MIR Sportmarketing
Wielertips Tom Dumoulin MIR Sportmarketng In 't wiel van een prof © Léon van Bon
Tom Boonen MIR Sportmarketing De Brauw Clinic

Je ziet dat je als team sterker staat. Hogere snelheden door te wisselen. Samenwerken; meer performance, meer output, dat zie je ook in het bedrijfsleven.

Lex Erades

Vice President Services, SLTN Inter Access

Het was echt ontzettend leuk en wat mij betreft heel geslaagd. Goede presentatie van Aart, prachtig weer, mooie route, super enthousiaste en kundige begeleiding, helemaal top!!

Joris Ravelli

Lawyer, Norton Rose Fulbright

Competitie element

Voor een goede teamspirit kan een competitie-element als een individuele (klim)tijdrit of ploegentijdrit deel uitmaken van de wielerclinic. Uiteraard rekening houdend met alle sportieve niveaus.

MIR Sportmarketing Klimtijdrit In 't wiel van een prof © Léon van Bon
Reinier Honig In 't wiel van een prof MIR Sportmarketing © Léon van Bon
Tom Dumuoulin Aanmoediging Klimtijdrit MIR Sportmarketing ©Léon van Bon

De fietsclinic met Joop Zoetemelk was echt top. We hebben zóveel enthousiaste reacties gekregen van cliënten. Dank voor de geweldige dag!

Stella Donselaar

Manager Business Development, Lexence

Deelnemers gaven vooraf aan het rustig aan te doen, maar ze zijn gedurende de wielerclinic uitgedaagd om uit hun sportieve comfortzone te komen.
Geweldig hoe het professionele instructeursteam dat aanpakt. Iedereen is apetrots op zichzelf.

 

Patrick Lauwers

Former Partner, ConQueastor