Tom Boonen – ex prof

Klassieker renner
Sprinter – Hardrijder

Tom Boonen heeft een zeer indrukwekkende palmares! Hij is de enige renner die ooit in één jaar, 2005 zowel de Ronde van Vlaanderen, Parijs- Roubaix als het wereldkampioenschap wist te winnen.
Veel voorjaars klassiekers heeft Tom minimaal één keer gewonnen. Parijs-Roubaix maar liefst 4 keer en Ronde van Vlaanderen 3 keer. Hij is meervoudig Belgisch Kampioen & de Wereldkampioen van Madrid 2005.

Tom Boonen was een bijzondere renner omdat hij niet alleen in de voorjaarsklassiekers uitmuntend wist te presteren. Ook in de Tour de France won hij 6 etappes, reed hij meerdere dagen in het geel en sprintte hij de groene trui mee naar België. En daar geeft hij tijdens de wielerclinic je graag tips over. Of het nu een ploegentijdrit of individuele tijdrit betreft of een sprint met een groep relaties. Tom deelt graag zijn kennis en ervaring tijdens onze wielerclinics en vertelt in een passend betoog zijn verhaal. We zijn er trots op met Tom samen te werken. Hij is in vele opzichten een prachtig mens en goed gezelschap voor waardevolle relaties.

Palmares

Tom Boone Foto Léon van Bon
Tom_signeren_win_clinic
Tom Boonen wieler clinic
Tom_boonen_met_gasten_clinic