Parijs Roubaix, Abus - MIR Sportmarketing

ABUS & PARIJS-ROUBAIX | PARTNERSHIP

Uit het persbericht van ABUS:

“Door deze samenwerking, benadrukt ABUS haar interesse voor de wereld van het wielrennen en haar betrokkenheid in de veiligheid van zowel professionals als amateurs.”

MaseratiKlimClassic

Maserati & KLIMCLASSIC | Partnership

KlimClassic Maserati - MIR Sportmarketing
KlimClassic Maserati Sponsoring MIR
Maserati KlimClassic

MIR Sportmarketing heeft met heel veel plezier 13 edities van de KlimClassic georganiseerd. We waren gezegend met ons fantastische team medewerkers. Eén grote familie waar we jaarlijks trouw op konden rekenen. Prachtige sponsoren sloten zich aan en het NH Hotel Maastricht bood een fijn en flexibel onderkomen. De avond voor de KlimClassic stroomde het vol met de deelnemers, de belangrijkste spelers! Het enthousiasme van deze bikkels inspireerden ons ieder jaar weer er op Hemelvaartsdag een uitdagende editie van te maken. Na de start in 2004 groeide onze klimklassieker naar 6.000 deelnemers in 2016. Het was een feest om het te organiseren!

Sinds 2017 behoort de KlimClassic tot het Belgische Golazo en maakt het deel uit van een mooie We-Are-Cycling serie.

Mirjam Langedijk

Oprichter & Organisatie KlimClassic

KlimClassic Maserati stel
KlimClassic Maserati Start Maastricht

‘Ik heb voor het tweede jaar de 110 km van de KlimClassic gefietst. Mag ik u complimenteren met de uitstekende organisatie! Een duidelijke bewegwijzering en vriendelijke deskundige verkeersregelaars overal op het parcours. Ook bij de drank- en eetposten was het allemaal uitstekend geregeld. Hier kan menig fiets- of wandelevenement wat van leren!’

Tot volgend jaar. Hopelijk met hetzelfde prachtige weer!’

Marco de Vries

Deelnemer KlimClassic

Maseartti KlimClassic espresso 2016
KlimClassic en Maserati sponsoring MIR Sportmarketing
Maserati hoofdsponsor KlimClassic
Tour de France Presentation Paris

A.S.O Tour de France | Partnership

We are A.S.O. Official Dutch Partner

Since 2014

Toen  in 2015 de Tourstart naar Utrecht kwam, werden we een jaar vooraf benaderd door de A.S.O. de Tour de France organisatie.
Zij zochten een Nederlandse partner om in de voorbereiding op de Grand Départ samen te werken en contact te zoeken naar Nederlandse potentiële partners.
Prachtige samenwerkende licensed partnership zijn ontstaan. Waaronder met Stork en DHL Express als Official Logistic Partner | Grand Départ Utrecht.
Later volgenden meer partijen als ABUS die zich als Official Sponsor lieerde aan Parijs Roubaix, ook een door de A.S.O. georganiseerde internationale klassieker.

In het traject zijn volop marketingkansen benut en nog steeds biedt het partnership met de A.S.O. ons jaarlijks volop marketing- en hospitality kansen die we onze klanten kunnen bieden tijdens de Tour de France en Parijs Roubaix.

 

 
winners wear yellow
DHL Tour de France stuurbordje MIR
Abus Official partner Parijs Roubaix
ABUS Parijs Roubaix logo