Aartr Vierhouten Inteco

Tour d’Inteco 2021 met Aart Vierhouten

Tour d'Inteco happy people
Stuurbordje Inteco tour
Reinier met iInteco Team

‘Wat een heerlijke dag. Super georganiseerd. Super veel geleerd. Super leuk gezelschap. Super bedankt’

Relatie Inteco

NAgenieten aan de bar INTECO MIR

‘Ik wil Inteco en de organisatie van dit wieler evenement hartelijk bedanken. Ik heb genoten van deze prachtige middag! Het was bijzonder goed en professioneel georganiseerd. Hartelijk dank en mijn complimenten’

Relatie Inteco

mooi groepje Inteco
Kenny en Reinier

‘Had ik al gezegd dat het een TOP evenement is geweest. EN voor herhaling vatbaar’

Relatie Inteco

Inteco op de route MIR Sportmarkting

Challenge against Malaria Land Rover

Land Rover – dealerfietsevent Challenge Against Malaria

Challenge Against Malaria logo

 

 

De Challenge against Malaria is een dealerfietsevent van Jaguar Land Rover – JLR voor de stichting Drive Against Malaria. Een stichting die door Land Rover al jaren met veel sympathie en vanuit diep respect wordt ondersteund.

Land Rover Defender

De Land Rover Defender blijkt bestand tegen het onherbergzame terrein waar de voormalig tv presentatrice Julia Samuël en de Britse founder David Robertson van Drive Against Malaria, doorheen gaan om de inwoners van Centraal Afrika te voorzien van malariatabletten, levensreddende medicatie en muskietennetten. Ook geven zij gerichte lessen aan de lokale bevolking.
De introductie van de nieuwe Land Rover Defender biedt dan ook een perfecte timing om via JLR dealers aandacht te vragen voor malaria en het onmisbare werk van Drive Against Malaria.

MIR Sportmarketing

Toen we gevraagd werden het dealerfietsevent Challenge against Malaria te ondersteunen, hoefden we niet lang na te denken. We nodigen je uit de indrukwekkende beelden te bekijken van het goede werk van Drive Against Malaria.

Klanten, relaties en geïnteresseerden uit de omgeving van JLR dealers wordt deelname aan de Challenge against Malaria geboden om geld in het zamelen voor het heldenwerk van de stichting zodat zij  in de nieuwe Defender kunnen rijden met alle benodigde middelen in hun strijd tegen malaria.

JLR Dealer

In voorbereiding op de Challenge worden in verschillende JLR dealer showrooms presentaties gegevens van oud profs zoals Bram Tankink, Laurens ten Dam en Aart Vierhouten. Ook worden de dealers wielerclinics aangeboden o.l.v. ex profs zodat zij met hun relaties optimaal voorbereid aan de start kunnen staan. Een bikecheck maakt deel uit van het voorprogramma.

Stichting Drive Against Malaria

De stichting is opgericht in 1988 en actief in 32 Afrikaanse landen. Inmiddels worden honderden duurzame projecten uitgevoerd in extreem geïsoleerde regio’s in o.a. Kameroen, Nigeria, Centraal Afrikaanse Republiek, Angola, Namibië en Zambia. Zelf werden de oprichters David Robertson en Julia Samuël meerdere malen getroffen door malaria. Hun dappere werk is niet zonder gevaar. In 2013 zijn ze vier dagen gegijzeld geweest door extreem gewelddadige rebellen in het noorden Centraal Afrikaanse Republiek.

Boretti Bike Challenge MIR Sportmarketing

Boretti Bike Challenge

In 2005 organiseerden wij de Boretti Bike Challenge. 115 relaties van Boretti keukens hebben we in een half jaar met gerichte trainingen en materiaalchecks optimaal voorbereid op een succesvolle de Alpe d’Huez beklimming. Dat is gelukt! Er zijn heel wat kilo’s verloren gegaan in de aanloop en veel recreatieve fietsers werden ware wielrenners.

 

Geconcentreerd stonden de renners onderaan de voet van de berg. Het was een prachtig gezicht alle oranje shirts in een lange sliert op de klim van dé Alpe te zien.
Het was een groot succes, niet alleen voor de deelnemers die vol trots deze sportieve prestatie bijschreven op hun palmares. Ook voor Boretti was deze vorm van relatiemarketing zeer succesvol. Alle verkooprelaties prezen natuurlijk met plezier de Boretti keukens aan! Het werkt sterk verbindend als je mensen in hun trots raakt.