Hospitality

Als je niet actief de fiets wilt bestijgen maar wel graag je relaties van heel dichtbij de wielersport wilt laten ervaren, dan is de Tour de France een must. We doen je graag een voorstel voor geweldige hospitality pakketten. We geven met plezier sport- en relatiemarketing advies over de mogelijkheden in de (internationale) wielersport.

Laat je waardevolle relaties genieten van het allerhoogste in wielersportbeleving.

Zo dichtbij de renners, midden in de koers van de Tour de France; het was onvergetelijk!

 

Lex Erades

Vice President, SLTN Interaccess

Wat een geweldig spektakel en fantastische hospitality. Dank voor jullie support, goede tips en leuke samenwerking! Iedereen heeft genoten het kon niet beter.

Beatrijs van de Ven

Director Global Marketing & Communication, Stork

In het wiel van een profteam!

Stel je voor, een paar dagen te gast zijn bij een Tourploeg, overnachten en diner in het teamhotel en een meet & greet met de renners. Om de volgende dag de mechaniekers te bewonderen hoe zij de fietsen in opperste staat van paraatheid brengen, om vervolgens in de VIP shuttle te stappen en de renners te volgen tijdens de etappe. Blijf jezelf af en toe even in je arm knijpen want soms voelt het onwerkelijk om zo middenin de Tourbeleving te zitten. Wij werken samen met een aantal prof teams waaronder Team Qhubeka Assos, Deceuninck Quick-Step en de Nederlandse profteams Lotto-Visma en Sunweb.

 

VIP locatie Tour de France

Ook is het mogelijk om voor een mooie hospitality locatie te kiezen. Als partner van de Tour de France kunnen we unieke plaatsen bieden. Dichter aan het parcours de renners voorbij zien komen, is niet mogelijk. Een bezoek aan de paddock, waar de renners inrijden en de teambussen staan, is al even belevingsvol. Hoe waardevol is het om je goede relaties een onvergetelijke dag te bieden.

Klassiekers

Naast de Tour de France zijn Parijs Roubaix en de Ronde van Vlaanderen ook prachtige koersen om onvergetelijke hospitality te bieden. Met veel plezier maken we het voor je mogelijk.

 

 

Stork
DHL parcel
Hastens logo TdF
SLTN
Campina
De Brauw Blackstone Tour de France
Abus
OBO