Bedrijf-in-training

Vitaliteit op de werkvloer

Voor bedrijven en organisaties die graag met een groep collega’s of relaties sportief bezig willen zijn of gezamenlijk een uitdagend doel willen behalen, organiseren we decennialang bedrijfsfietsevents.
Voel de teamspirit op de fiets met personeel, klanten, leveranciers of andere waardevolle relaties.

Equinix MIR Sportmarketing bedrifjsietsevent

Het werkt

Een ‘eigen’ bedrijfswielerevenement werkt motiverend, ondersteunt de betrokkenheid, het is imagoversterkend, toepasbaar in de gehele onderneming en verstevigt de branding.
Niet geheel onbelangrijk, het is volledig beheersbaar. Als bedrijf bepaal je het doel, de middelen en een wenselijk resultaat.
Een punt is gegarandeerd! Fietsen in bedrijf biedt een sterke vorm van relatiebinding zowel met eigen personeel als met klanten.

Dankzij de super goede voorbereidingen en de gezellige samenwerking is de #Equinixridetofightcancer een groot succes geworden! Een flink aantal fietsers heeft zichzelf overtroffen door verder te rijden dan ze ooit hadden gedacht en hebben de bijna 200 km lange tocht van Amsterdam naar Enschede uitgereden.
Heel veel dank aan jullie MIR Team, het was geweldig!!

Saskia Blom

Executive Ass. Vice President of Sales, Equinix

Aansprekende beklimmingen

Onze bedrijfstraining kan zowel een eenmalig of jaarlijks bedrijfsfietsevent zijn, evenals een serie fietsevents, wielerclinics of fietstrainingen in voorbereiding op een groot (internationaal) wielerevenement zoals de Alpe d’Huzes, Mont Ventoux of Stelvio challenge. Juist nu er nog niet alle zekerheid is over doorgang van wielerevents, kan er al wel heel effectief worden gefietst. Nu de druk er even af is, trainen mensen ontspannender en daarin zit ook precies de winst.

Bedrijffietsevents Cycling Challenge MIR


Ex Profs

Tijdens de wielerdag of het traject zijn onze instructeurs, veelal ex profs, betrokken. Al decennialang werken we met enthousiaste ex profs die met plezier hun kennis en ervaring delen. Uiteraard ondersteunen we de voortgang en blijven we gedurende het traject voor vragen bereikbaar. Het is juist leuk om de deelnemers te blijven motiveren en twijfels weg te nemen gedurende de trainingsperiode.

Vitaliteit in bedrijf MIR Levi Heimans

Iedereen loopt met een lach op het gezicht. En de verhalen die je hoort zijn geweldig!
Iedereen vond het echt super gaaf. Wat hebben jullie goed voor ons gezorgd! Ook daarvoor dank je wel!

Jaartraject personeel – beklimming Stelvio

Alloesca Mullers

H&L Accountants

Stelvio Challenge H&L MIR Sportmarketing

De sfeer op kantoor na de Alpe d’Huez beklimming was opvallend collegialer. Samen afzien en het einddoel halen maakt hele nieuwe energie vrij.
Halfjaartraject personeel – beklimming Alpe d’Huez

Andre Alderliesten

Applicatie beheerder, Vorm Bouw


Jaren ervaring

Maak je geen zorgen om de aantallen,uitvoering en veiligheid. MIR Sportmarketing heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van wielerevents vanaf 15 tot 5.000+ deelnemers per dag.
Honderden wielerclinics – in binnen- en buitenland maar ook grote wielerevents. Ontzorgen, kennis delen, uitdaging, passie, veiligheid en plezier zijn kernbegrippen in onze uitvoering!
MIR Sportmarketing was tot en met 2016 de organisatie en eigenaar van de KlimClassis en de Gerrie Knetemann Classic.

Fit to wear yellow program is een aanzet voor gezonde medewerkers. Een betere balans aanbieden tussen werk en privé. Fitte medewerkers presteren nu eenmaal beter.

Jaartraject DHL personeel

Cees de Lange

Vice President Operations, DHL Express

Een bedrijfsfietsevenement is een sportieve en sympathieke marketingtool. Het vormt niet zelden een waardevol hoogtepunt in het zakelijk en personeelscontact.

Mirjam Langedijk

Managing Dir, MIR Sportmarketing